Tietokirjallisuus

Harri Virolainen - Ilkka Virolainen

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia

  • Large

Uskallatko avartaa ajatteluasi?

Tiedemiesten asiantunteva ja viihdyttävä johdatus arkisen ymmärryksemme ylittäviin ilmiöihin kuten jälleensyntymään, enkeleihin ja kuolemanrajakokemuksiin.

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopediassa kysytään, ovatko yliluonnolliset ilmiöt eriskummallisia ensinkään. Vielä 1800-luvulla avaruusmatkoja ja matkapuhelimia olisi pidetty yliluonnollisina. Kun tiede kehittyy, paljastuu yhä useampi ihmeeksi luokiteltu ilmiö kuitenkin luonnolliseksi.

Harri ja Ilkka Virolaisen matkassa lukija pääsee kiehtovalle matkalle selvänäkijöiden, ufojen ja kummitusten maailmaan. Millaisia kokemuksia suomalaisilla on edellisistä elämistä, rukouksen voimasta ja energiahoidoista? Entä mitä tieteelliset tutkimukset kertovat telepatiasta, enneunista ja elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen?


Kirjan tiedot:

  • Kirjastoluokka: 15
  • Sivuja: 260
  • Graafinen suunnittelija: Mika Tuominen
  • Ilmestyy: helmikuu 2014
Lataa lukunäyte »

Formaatit:

Icon painettukirja
Painettu kirja
EAN 9789513176860
Icon sahkokirja
Sähkökirja
EAN 9789513179267
  • Normal

    Ilkka ja Harri Virolainen 2013, kuva: Pertti Nisonen


Harri Virolainen - Ilkka Virolainen

Harri Virolainen ja Ilkka Virolainen (s. 1974) ovat identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä, joilla kummallakin on neljä maisterintutkintoa ja yksi tohtorintutkinto. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin jo kahdenkymmenen vuoden ajan niin kokemusperäisesti kuin tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta.